Hoppa till innehåll

Om oss

Professor Olof Sundin (olof.sundin@hb.se) är projektledare för EXAKT. Olof arbetar i projektet vid Högskolan i Borås och är också medlem av LinCS. Vid sidan om sin forskning undervisar Olof vid Lunds universitet och ABM-mastern. Fler uppgifter om Olof finns att läsa på hemsidor vid Göteborgs universitet eller Lunds universitet.

Fil Dr och universitetslektor Helena Francke (helena.francke@hb.se) arbetar i projektet vid Högskolan i Borås. Vid sidan om sin forskning undervisar Helena vid Högskolan i Borås. Fler uppgifter om Helena finns att läsa på hemsidor vid Göteborgs universitet eller Högskolan i Borås.

Professor Mikael Alexandersson (mikael.alexandersson@gu.se) är verksam i projketet vid Göteborgs universitet. Mikael är också styrelsemedlem i LinCS. Vid sidan om sin forskning är Mikael dekan vid pedagogiska fakulteten vid Göteborgs universitet. Fler uppgifter om Mikael finns att läsa på hemsidan vid Göteborgs universitet.

Professor Louise Limberg (louise.limberg@hb.se) är verksam i projektet vid Högskolan i Borås. Louise är också styrelsemedlem i LinCS. Vid sidan om sin forskning är Louise forskare vid Högskolan i Borås. Fler uppgifter om Louise finns att läsa på hemsidan vid Göteborgs universitet och Högskolan i Borås.

Lämna en kommentar